‘Temiz Çarşamba’ya Merhaba!’ etkinliği kapsamında temizlik çalışması yapıldı
Belediye Başkanlığımızın düzenlediği “Temiz Çarşambaya Merhaba” etkinliği kapsamında müdürlüğümüz çevresinde temizlik çalışması yapıldı.

Bodrum Belediye Başkanımız Tamer Mandalinci’nin öncülüğünde hayata geçirilen temizlik kampanyası ile her çarşamba günü vatandaşların kapılarının önünü ve sokaklarını temizlemeleri teşvik ediliyor. Böylece kent genelinde bir temizlik seferberliği başlatılması hedefleniyor.

Kolektif Çalışma ile Daha Temiz Bir Bodrum

Daha temiz bir Bodrum için başlatılan çalışmaya, vatandaşların yanı sıra belediye personelleri de destek veriyor. Etkinlik kapsamında yalnızca mahalle sakinlerinin değil; bankalar, zincir marketler ve diğer kurumsal işletmelerin de katılımı teşvik ediliyor. Böylece kent genelinde birlik ve beraberlik duygusu pekiştirilerek ortak yaşam alanlarının korunmasına katkı sağlanıyor. Bu kampanya sayesinde sadece bireysel değil, kent genelinde kolektif bir temizlik bilinci oluşturulması hedefleniyor.
WhatsApp