BODRUM YENİ YILA ŞEVVAL SAM’LA GİRECEK
13.12.2012
Bodrum yeni yıla yine sokakta, Bodrum Belediye Meydanı’nda girecek. Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Yeni Yıl Konseri’ne Emir Yeşil - Dolapdere Project ön grup olarak çıkacak, ardından Şevval Sam 2013 yılına merhaba diyecek.
Yıllardır büyük projelerle yeni bir yıla merhaba diyen Bodrum, 2013 yılına da iddialı bir konser organizasyonuyla giriyor. Emir Yeşil - Dolapdere Project ve ardından Şevval Sam.
Bodrum’un alışkanlığıdır sokakta yaşamak. Bulunduğu coğrafyanın getirdiği özelliklerle her zaman ılıman bir iklime sahip olan Bodrum, yılın birkaç ayı hariç hayatını sokakta sürdürür. Özellikle 2009 yılından beri büyük organizasyonlarla yeni yıla meydanlarda “merhaba” demeye alışan Bodrum, 2012 yılını geride bırakıp 2013 yılına girerken yine büyük bir organizasyonla Bodrum Belediye Meydanı’nda buluşacak.
Programa göre Emir Yeşil - Dolapdere Project saat 21.30’da sahne alacak, 22.30’da ise Şevval Sam’ın konseri başlayacak.