KARNAVAL’DA ORIENTAL BREAK BEATS, REGGAE VE LATİN RÜZGARI ESTİ
14.09.2012
Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla Bodrum Kültür Sanat Topluluğu (BKST) tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Bodrum Karnavalı’nın Meydan Konserleri’nin bu defa sahneye Abraxas Opera Gurubu, Afra Tafra, Kuenta I Tambu ve Oojami çıktı.
İskele Meydanı’ndaki konserde İngiltere’den gelen dört kişilik Abraxas gurubu operalarıyla hayranlık kazandı. Daha sonra sahneye çıkan Afra Tafra gurubu ise Balkan Reggae müziği ile izleyenleri coşturdu.
Belediye Meydanı’ndaki konserlerde ilk olarak sahneye Hollanda’dan gelen Karayipler kökenli 5 kişiden oluşan gurup Kuenta I Tambu çıktı. Afro -Latin dans müziği ile Belediye Meydanı’nı dolduranları dansa doyuran gurup izleyenlerden büyük alkış aldı.
Gecenin son gurubu Bodrum – Londra kökenli Oojami, Türk ezgilerini İngilizce vokal ve dans ritimleriyle kaynaştırarak oluşturduğu müzik ve sahne şovlarıyla izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı.