Neta Marina Tekne İmalat Yat. Taş. Tur. San. ve Tic. Ath. İhr. A.Ş. tarafından yapılması planlanan "TekneYat İmalatı, Bakım ve Onarım Tesisi, Çekek Yeri ve Travel Lift İskelesi" projesi hk.

Duyuru Tarihi:
06.03.2024
Neta Marina Tekne İmalat Yat. Taş. Tur. San. ve Tic. Ath. İhr. A.ş. tarafından yapılması planlanan tekne yat imalatı, bakım ve onarım tesisi, çekek yeri ve travel lift iskelesi projesi Hk. belirtilen kararın askıya çıkarıldığına dair ''Askı İlan Tutanağı'' yazımız ekinde gönderilmiş olup, Belediyemiz internet sitesinde ilan edilmesi hususu belirtilmiştir. İlgi(b) de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 26.02.2024 tarih ve 8884347 sayılı yazısı ile 07/03/2024 tarihinde yapılacak olan Halkın Bilgilendirilmesi ve Sürece Katılımı Toplantısının iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendiği belirtilmiştir.

Duyuru Dosyası
Askı İlan Tutanağı ve Duyuru Metni