Bodrum Belediyesi

Sağlık Farkındalık Atölyeleri

Bodrum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kadınların rahim ağzı kanseri, meme kanseri vb. kanser türleri ile üreme sağlığına ilişkin farkındalık düzeylerini artırmak ve gebe kadınların gebelik süreçlerini daha sağlıklı geçirmelerini kolaylaştırmak amacıyla ‘’Sağlık Farkındalığı Atölyeleri’’ düzenliyor.

Atölyelerin Şubat ayında üç kez gerçekleştirilmesi planlanıyor. Atölyelere ilişkin detaylı
bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Birinci Atölye
• 15.02.2024 tarihinde 10.00-13.00 saatleri arasında ‘’Kanser ve Üreme Sağlığı
Farkındalığı Atölyesi’’ gerçekleştirilecektir. Atölye sonrası gerekli şartları sağlayanlara
ve talep edenlere kanser taraması yapılacaktır. Atölyeye katılım için 444 31 63’ü (Kadın Danışma Merkezi) arayarak atölyenin yapılacağı yeri öğrenip kayıt yaptırabilirsiniz. Kontenjan 25 kişiliktir. Atölye, Akçaalan Mahallesi ve civarındaki kadınların katılımına açıktır. Mahalleden atölyenin yapılacağı yere ulaşım için araç kaldırılacaktır.

İkinci Atölye
• 27.02.2024 tarihinde 10.00-12.30 saatleri arasında ‘’Gebe Bilgilendirme Atölyesi’’
gerçekleştirilecektir. Atölyeye katılım için 444 31 63’ü (Kadın Danışma Merkezi)
arayarak atölyenin yapılacağı yeri öğrenip kayıt yaptırabilirsiniz. Kontenjan 20 kişiliktir.
Atölye, Akçaalan Mahallesi ve civarındaki gebe kadınların katılımına açıktır.
Mahalleden atölyenin yapılacağı yere ulaşım için araç kaldırılacaktır.

Üçüncü Atölye
• 28.02.2024 tarihinde 10.00-13.00 saatleri arasında Yakaköy Mahallesi Muhtarlığında
‘’Kanser ve Üreme Sağlığı Farkındalığı Atölyesi’’ gerçekleştirilecektir. Atölye
sonrasında, gerekli şartları sağlayanlara ve talep edenlere kanser taraması yapılacaktır.

Kayıt için 444 31 63’ü (Kadın Danışma Merkezi) arayabilirsiniz. Kontenjan 25 kişiliktir.
Atölye, Yakaköy Mahallesi ve civarındaki kadınların katılımına açıktır.