Bodrum Belediyesi

Eski Hükümlü İşçi İlanı

Duyuru Tarihi:
02.01.2024
4857 Sayılı İş Kanununun 30. Maddesi gereği, Belediyemizde toplam işçi sayısının %4’ü kadar engelli, %2’si kadar da eski hükümlü işçi çalıştırılması gerektiğinden, Belediyemizin 1 adet eski hükümlü açığı ile ilgili Türkiye İş Kurumu Milas Hizmet Merkezi Müdürlüğüne başvuru yapılmıştır.

Milas Hizmet Merkezinin ilanına istinaden, başvuru yapanların nihai listesi 19.12.2023 tarihinde Belediyemize gönderilmiştir. 28.12.2023 tarihinde noter huzurunda yapılan çekilişte 4 asil, 4 yedek belirlenmiş olup, aşağıda isimleri belirtilmiştir. Sözlü ve uygulamalı sınava katılacak olan asil ve yedek adaylar belirtilen tarihte sınav yerinde aşağıda belirtilen evraklarla birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

ASİLLER:
1 - KENAN ÇAYIRBAHÇE
2 -ÖZKAN AKAGÜNDÜZ
3 - SERKAN KAYA
4 - HASAN EKİZCELİ

YEDEKLER
1 - SAİT MARAZ
2 - MURAT TOP
3 - MURAT TUNÇER
4 - AHMET TURAN

SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAV TARİHİ:
08 OCAK 2023 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT: 14:00